Follow Us

Το Στεκι

Ταβέρνα

Στον Τρίλοφο, στην οδό Παύλου Μελά 9, μπορεί κανείς να βρει ένα μέρος που κλείνει μέσα του όλες τις απολαύσεις γύρω από τον κόσμο του κρέατος. Το Στέκι SteakHouse χαρίζει εδώ και χρόνια στιγμές γευστικής ευχαρίστησης μέσα σε έναν χώρο που από την πρώτη στιγμή που θα καθίσεις στα τραπέζια του θα σε κάνει να αισθανθείς οικεία. Η ιστορία του είναι γεμάτη μεράκι που περνάει από γενιά σε γενιά για να φτάσει σήμερα στο σημείο να αποτελεί έναν από τα must σημεία για τους λάτρεις του κρέατος στη Θεσσαλονίκη.

Η ιστορία του Steak House ξεκίνησε το 1995, όταν η κ. Αναστασία και ο σύζυγός της Κ. Ιωάννης αποφάσισαν να δώσουν ένα νέο γαστρονομικό προορισμό στους λάτρεις του κρέατος της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Η αγάπη του κόσμου πέρασε στο βάθος του χρόνου φτάνοντας σήμερα στην ημέρα που τα ηνία της επιχείρησης έχουν αναλάβει τα 4 παιδιά τους: ο Απόστολος, ο Κωνσταντίνος, η Ευγενία και η Μαρία Λάουρα. Η απλότητα και το πάθος των ανθρώπων του για την παραγωγή των καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες του, είναι ορατό στην ατμόσφαιρα και στα πιάτα του.

Τα μυστικά της επιτυχίας

Λιτός, ζεστός και συμπαθητικός, ο ναός του κρέατος θα γίνει το δικό σου στέκι από τη στιγμή που θα νιώσεις την μαγεία της φιλοξενίας του. Όταν ανακαλύψεις την γευστική ποικιλία που διαθέτει, τότε θα καταλάβεις ότι εδώ το κρέας έχει την τιμητική του. Το Στέκι Steak House συνδυάζει μοναδικά το πληθωρικό steak house με την παραδοσιακή ταβέρνα, δημιουργώντας έναν συνδυασμό που θα απογειώσει την εμπειρία σου ενώ οι αρχές του όσον αφορά το κρέας κορυφώνουν την ποιότητα των πιάτων. Η επιλογή των ελληνικών και εισαγόμενων premium κρεάτων, οι κοπές και το κατάλληλα «ζουμερό» ψήσιμο είναι τα μυστικά της επιτυχίας.

Εδώ το κρέας δεν είναι απλή υπόθεση

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω, το μαγαζί επενδύει στη γνώση και την αναβαθμισμένη κρεατοφαγία που φέρνει η πολύπλοκη διαδικασία του σιτέματος, η οποία προσδίδει στα ψητά κρέατα υψηλή γαστρονομική αξία. Γι’ αυτό το λόγο διαθέτει ειδικό ωριμαντή κρεάτων DRY AGER, στον οποίο θα βρεις το αγαπημένο σου κομμάτι (t-bone, rib eye, tomahawk, κτλ). Τα πιάτα που ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις του κόσμου είναι οι μπριζόλες, το γεμιστό μπιφτέκι και το μοσχαρίσιο συκώτι, η γεύση των οποίων θα σας συντροφεύει ακόμη και όταν φύγετε. Παράλληλα, μια μεγάλη λίστα κρασιών, με 140 ετικέτες, από όλη την Ελλάδα και τον παγκόσμιο αμπελώνα, οι οποίες έχουν επιλεχθεί με βάση το σωστό food and wine pairing, θα συνοδεύσει τις γεύσεις που θα δοκιμάσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες

Follow us on instagram