Follow Us

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Masterclass «Όλα σε μία Syrah! Βόρεια Ελλάδα, μια ποικιλία και αμέτρητες εκφράσεις»

Masterclass

«Όλα σε μία Syrah! Βόρεια Ελλάδα, μια ποικιλία και αμέτρητες εκφράσεις»

Ένα ξεχωριστό masterclass αφιερωμένο σε μια και μόνο ποικιλία που έχει κερδίσει την καρδιά του οινόφιλου κοινού παγκοσμίως.

Ελάτε να μάθουμε τα πάντα γύρω από τη διεθνή ποικιλία Syrah και τις διαφορετικές εκδοχές και στυλ που μπορεί να προσφέρει, εστιάζοντας φυσικά στην προσαρμογή της στα εδάφη της Βόρειας Ελλάδας.

Σε 3 διαφορετικά flights με συνολικά 12 ετικέτες , ο Γιώργος Ζερβογιάννης, καλύτερος Έλληνας Sommelier 2024, θα μας παρουσιάσει ροζέ και ερυθρά, μονοποικιλιακά ή blend Syrah κρασιά του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα.

Μέσα από τις οινικές τους δημιουργίες, οι “Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος” μοιράζονται την ιστορία και το όραμά τους και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026
Ωράριο: 18:30 – 20:00
Ωδείο Αθηνών, αίθουσα Νέα Σκηνή
Τιμή εισιτηρίου: 30€/άτομο (συμπεριλαμβάνεται το γενικό εισιτήριο των ΒορΟινών)
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/ipZdQjcrH29tq6NP6 

*Το masterclass αποτελεί μέρος του παράλληλου προγράμματος της εκδήλωσης “ΒορΟινά στη Αθήνα” της ένωσης “Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος”.

Περισσότερες πληροφορίες για την κεντρική εκδήλωση και τα οινοποιεία – μέλη που συμμετέχουν μπορείτε να δείτε εδώ

Event Details
Date:
2 Φεβρουαρίου
Time:
6:30 μμ - 8:00 μμ
Categories:
Χώρος Διεξαγωγής
Place:
Ωδείο Αθηνών
Διοργανωτής
Name:
Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος
Phone:
2310281617
Follow us on instagram