Follow Us

WINEMAKERS OF NORTH GREECE

Τελευταία ΝέαΕνημέρωση Προς Τους/Τις Οινοποιούς Για Την Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου 2020

Ενημέρωση Προς Τους/Τις Οινοποιούς Για Την Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου 2020

Αγαπητοί Συνάδελφοι Οινοποιοί, Κυρίες/Κύριοι,

Ύστερα από τα σημαντικά αποτελέσματα της πρώτης «Παγκόσμιας Ημέρας Ξινόμαυρου» πέρσι τέτοια εποχή, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας πάνω στην προώθηση αυτής της τόσο ξεχωριστής ποικιλίας, με τον εορτασμό της, όπως έχει ήδη καθιερωθεί, στη 1 Νοεμβρίου!

Προσκαλούμε λοιπόν και φέτος, όλους τους οινοποιούς που παράγουν κρασιά από Ξινόμαυρο, μονοποικιλιακά ή σε χαρμάνι, με ενδείξεις ΠΟΠ ή ΠΓΕ, στη συνέχιση της διάδοσης αυτής της θαυμάσιας ιδέας, που μόνο καλό αποφέρει σε όλους μας, στην ίδια την ποικιλία, στην εικόνα μας και στην εικόνα του επώνυμου Ελληνικού οίνου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ειδικά φέτος όπου τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί, όμως το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί μένει πάντα φάρος και σταθερή αξία στην καθημερινότητα αλλά και στη γιορτή του Έλληνα, η παρουσία του είναι ακόμη περισσότερο αναγκαία.

Συνημμένα σας στέλνουμε τον φάκελο με το υλικό προώθησης της «Παγκόσμιας Ημέρας Ξινόμαυρου» (ΠΗΞ), προκειμένου να εργαστούμε όλοι μαζί δίνοντας περισσότερη δυναμική στην κίνησή μας, ενισχύοντας την αξία του Ξινόμαυρου ωςbrandname και μέσω αυτού, τις σχέσεις μας με τους επαγγελματίες συνεργάτες μας (διακινητές, κάβες, εστιατόρια, winebar, ξενοδοχεία κτλ), προσφέροντας στον καταναλωτή την αφορμή να γνωρίσει ή να έχει ακόμη ένα λόγο να επιλέξει το Ξινόμαυρο.

Στο φάκελο θα βρείτε στα ελληνικά και αγγλικά το κείμενο που αναφέρεται στην ποικιλία Ξινόμαυρο, στην ιστορία και στη δυναμική της, από την καλλιέργεια μέχρι τη γευστική απόλαυση, το ενημερωτικό δελτίο τύπου της κίνησης για την «Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου» (ΠΗΞ), το λογότυπό της (οριζόντιο και κάθετο), ετικέτες-λέξεις (# hashtags, slogans) και συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό.

Προτείνουμε τη χρήση του υλικού αυτού με αποστολή του στην Ελλάδα και το εξωτερικό:

  • σε συνεργάτες-πελάτες του οινοποιείου σας (διακινητές, κάβες, εστιατόρια, winebar, ξενοδοχεία κτλ),
  • σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ που γνωρίζετε και συνεργάζεστε,
  • bloggers και influencers,
  • και βεβαίως στη λίστα των φίλων του οινοποιείου σας.

Έτσι, το υλικό θα χρησιμεύσει ως εργαλείο επικοινωνίας μιας συλλογικής κίνησης αποφέροντας το προσδοκώμενο όφελος.Με τον τρόπο αυτό, θα δημιουργηθεί έντονη κινητικότητα-θόρυβος και ενδιαφέρον, τόσο σε επαγγελματίες (εστίαση, εμπόριο) όσο και σε καταναλωτές.

Και επιπρόσθετα, πέρα από μία επικοινωνία, το κάθε οινοποιείο μπορεί να παρακινήσει τους συνεργάτες και πελάτες του να δημιουργήσουν κάποια ξεχωριστή πρόταση για τους δικούς τους πελάτες για την 1η Νοεμβρίου στις επιχειρήσεις και καταστήματά τους.

Στόχος μας, την 1η Νοεμβρίου οι αποδέκτες της συνολικής μας συλλογικής μας επικοινωνίας μας και κατ’ επέκταση το δικό τους κοινό, να επιλέξουν «Ξινόμαυρο»!

Φυσικά είναι δυνατό και στα ίδια τα οινοποιεία να δημιουργηθεί κάποιο γεγονός ώστε να προσελκύσει κοινό. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυθεί και η ιδέα του οινοτουρισμού, προφανώς όχι στα επίπεδα που θα επιδιώκαμε με διαφορετικές συνθήκες.

Ελπίζουμε η πρότασή μας να αγκαλιαστεί με ενθουσιασμό και φέτος.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟΥ 2020!

Για την οποιαδήποτε διευκρίνιση και συμβολή σας στην κίνησή μας, στην ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» θα είμαστε στη διάθεσή σας και παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος»

Δείτε ΕΔΩ πληροφορίες για το Ξινόμαυρο

Social Media – Σημείωση:

Στο facebook ήδη από πέρσι λειτουργεί σελίδα “InternationalXinomavroDay – November 1 ” https://www.facebook.com/International-Xinomavro-Day-November-1-103673394386555/ ενώ φέτος και στο Instagram: xinomavroday

Επιπλέον, στη σελίδα στο facebook έχει δημιουργηθεί ξεχωριστή εκδήλωση-event στη διεύθυνση: https://bit.ly/2FyE8e1 στην οποία θα μπορείτε να αναρτήσετε και τη δική σας επικοινωνία, σύμφωνα πάντα με την Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου 2020.

Σημαντικό είναι στις αναρτήσεις που γίνονται στα socialmediaνα συμπεριλαμβάνονται και τα hashtags #xinomavroday #xd2020 #xinomavro #greekgrapevariety #drinkgeekwine

Ξινόμαυρο
Post a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Follow us on instagram